2014-01-10 09:10:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma ne ítélkezzen túl hamar

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szokottnál bizonytalanabbnak érezheti magát, és emiatt nehezen viseli el olyan emberek társaságát, akik nem eléggé toleránsak önnel, vagy másokkal kapcsolatban. Fertőzés is okozhat rossz közérzetet. Talán nem ártana ágyban maradnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az otthoni ügyek túlságosan lekötik, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrálni. A problémákat ne vigye be a munkahelyére. Legalább a telefonoktól kímélje meg magát, mert az érzelmi intenzitás miatt végképp nem tud dolgozni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A vásárlás ma különös örömet okozhat önnek. Sajnos azonban a jövőben váratlan kiadásai lehetnek. Ezért ma jobb, ha ellenáll a csábításnak. És még az is lehet, hogy holnap, ugyanazt féláron megkapja. Legyen türelmesebb!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma ne ítélkezzen túl hamar, mert az érzelmei nem engedik, hogy reálisan lásson valakit. Talán akarva-akaratlan riválisának tekinti az illetőt, vagy egyszerűen irigyli a sikereit. Inkább a saját fejlődésével törődjön, boldogabb lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy titkos hódolója végre találkozót nyerhet ma öntől. Nem is sejtette előre tán, mennyire fel fogja kavarni ez a találkozás. Azonban akármekkora is a lángolás, az csak pillanatnyi. A holddal együtt változnak meg az érzelmei is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kissé döcögősen mennek a dolgai munkájában, vagy vállalkozásában. Tudom, nem vigasz, hogy ez másokkal is így van. De bízzon a felbukkanó új lehetőségekben. Hamarosan kitárul ön előtt a világ, vegye észre, ragadja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Felesleges dolog olyasmi miatt aggódnia, amire nincs befolyással. Ön szorgalmas, mások kevésbé. De ez legyen az ő bajuk. Szóval nem, legfeljebb jó példával járhat elöl. Higgye el: ez hat a legjobban, nem a ricsaj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön szeret mások életében vájkálni, és talán fel sem merül önben, hogy ezzel mennyire meg tud bántani másokat. Nem az érdeklődés a baj, hanem az ítélet és a részvétlenség. Csak segítő szándékkal, és csakis, ha kérik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha ellenállásban ütközik is, nem szabad feladnia. Ez persze nem azt jelenti, hogy támadóvá és agresszívvá kellene válnia. Épp ellenkezőleg. Habár forr önben a méreg, ügyes taktikázással, politikussággal mindent a javára fordíthat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében találkozó Plútó és Vénusz most forróságot, szenvedélyt tud kiváltani önből. A szokottnál is érzékenyebb lehet, ezért a jó dolgok, jó emberek igencsak feldobják a kedvét. Ellenkező esetben viszont parázs vitákra, sírós hangulatra számíthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Mindent megtesz azért, hogy a kedvese kedvében járjon. A legjobb, amit ma tehet, ha meglepi egy finom, ínyenc elkészítésű vacsorával. Ha semmilyen ötlete nincs, kérdezze szomszédját, vagy keressen a neten gyors receptet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tegnapi tettei ma erősen rányomják bélyegüket a hangulatára. Talán nem csak ön a hibás abban, hogy így alakult. Mégse várja meg, amíg a másik fél lép. Legyen kezdeményező a békülésben. Az erejéből a duzzogásnál többre futja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: